Telefon de contact
Luni-Duminică

08:00-18:00

Despre noi

TEHNOLOGII DE BRICHETARE

Lansarea, instalarea, deservirea echipamentelor:

  • prese mecanice
  • echipament de măcinare
  • echipament de uscare
  • componente pentru liniile de producție pentru prelucrarea deșeurilor în biocombustibil.

Utilizarea tehnologiilor inovatoare contribuie la punerea în aplicare a misiunii stabilite – asigurarea întreprinderilor de prelucrare, afacerilor agricole și organizațiilor de echipamente și tehnologii permit obținerea unor produse finite de calitate inalta sub formă de brichete sau pelete.

Sarcina noastră consta in – eliberarea unui echipament competitiv, sigur in expluatarea la prețuri accesibile pentru producția de biocombustibili.

Compania noastra este mai mult de 8 ani pe piata Republicii Moldova, și de aceea suntem în mod constant de monitorizare a situatiei de pe piața a materii prime pentru producerea de pelete de combustibil, și de pe piața finală de distribuție a produselor, care la rindul sau sunt produse cu ajutorul echipamentelor noastre.

De asemenea urmărim, cele mai recente evoluții în domeniul echipamentelor tehnologice, dar păstrând un ochi pe ceea ce este nou, folosind doar solutii dovedite și de încredere, și cel mai important – solutii tehnice simple.

Masinile noastre sunt echipate cu sisteme de control automat al proceselor industriale, pe baza producției de procesoare astfel de firme ca: UNITRONICS, SIEMENS folosind software-ul SCADA.

Noi suntem dispusi pentru o colaborare reciproc avantajoasa pentru toate părțile