Telefon de contact
Luni-Duminică

08:00-18:00

Echipament

Gamma de produse METCEAR SRL:

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată echipamentelor de brichetare și prelucrare a biomasei! Aici găsiți o gamă completă de produse concepute pentru a vă oferi soluții eficiente și sustenabile pentru prelucrarea materiilor prime organice în brichete de combustibil.

Prese de Brichetare: Descoperiți presele noastre de brichetare avansate, proiectate pentru a eficientiza conversia biomasei în brichete compacte. Cu capacități variate și tehnologii de ultimă generație, aceste prese vă oferă posibilitatea de a produce brichete de combustibil cu caracteristici superioare.

Granulatoare: Inovația se întâlnește cu eficiența în gama noastră de granulatoare. Transformați biomasa în granule fine, perfecte pentru a alimenta sistemele de încălzire sau pentru utilizare în diverse aplicații industriale. Calitatea granulelor produse contribuie la performanța optimă a sistemelor dumneavoastră.

Tocătoare de Lemne: Facilitați procesul de prelucrare a materialelor lemnoase cu tocătoarele noastre de înaltă performanță. Aduceți un plus de eficiență în producția dumneavoastră de brichete prin adaptarea dimensiunilor materialelor lemnoase la nevoile presei de brichetare.

Tocătoare de Paie: Pentru producția specializată de brichete din paie, oferim tocătoare dedicate, care transformă paiele în particule fine. Aceste tocătoare pregătesc biomasa pentru procesarea ulterioară în brichete de înaltă calitate, menținând astfel uniformitatea și calitatea produselor finale.

Uscătorii Aerodinamice: Asigurați un conținut optim de umiditate în materiile prime cu ajutorul uscătorilor noastre aerodinamice. Acest aspect este esențial pentru creșterea eficienței și calității brichetelor, contribuind la un proces de producție cu randament sporit.