Telefon de contact
Luni-Duminică

08:00-18:00

Prese de brichetare

Prese de brichetare METCEAR SRL

Prese de brichetare de înaltă performanță, proiectate pentru a vă aduce soluții eficiente și sustenabile în producția de brichete de combustibil. Avem în stoc patru tipuri de prese, fiecare adaptată pentru a satisface cerințele diverse ale clienților noștri. Descoperiți gama noastră variată și selectați presele perfecte pentru nevoile dumneavoastră specifice.

PBM-080 - 1000 kg/oră PBM-080 se remarcă prin performanța sa impresionantă de 1000 kg/oră, făcând-o alegerea ideală pentru producătorii cu volume mari de producție. Cu un design robust și sisteme de control avansat, această presă asigură o producție continuă și eficientă.

PBM-070 - 600 kg/oră Pentru cei care urmăresc o producție mai susținută, PBM-070 oferă o capacitate de 600 kg/oră. Fiind echipată cu automatizare și control avansat METCEAR, această presă aduce un plus de eficiență și flexibilitate în producție.

PBM-060 - 450 kg/oră Prezentând o capacitate de producție de 450 kg/oră, PBM-060 este soluția ideală pentru producătorii cu cerințe moderate. Această presă beneficiază de tehnologie METCEAR de vârf, asigurând o eficiență sporită și o calitate superioară a brichetelor.

PBM-050 - 300 kg/oră PBM-050 se adresează producătorilor cu cerințe mai mici, oferind o capacitate de producție de 300 kg/oră. Această presă compactă îmbină tehnologia METCEAR cu ușurința în utilizare, fiind potrivită pentru diverse aplicații.

Descoperiți avantajele tehnologiilor METCEAR SRL prin alegerea presei de brichetare potrivite pentru nevoile dumneavoastră. Investiți într-un echipament care să vă aducă rezultate superioare și să contribuie la succesul durabil al afacerii dumneavoastră în producția de brichete de combustibil.