Telefon de contact
Luni-Duminică

08:00-18:00

Tocătoare de paie

Tocătoare de paie METCEAR SRL

Bine ați venit pe pagina noastră dedicată tocătoarelor de paie, unde vă prezentăm două opțiuni de încredere pentru mărunțirea eficientă a paielelor: Complexul pentru Mărunțirea Paielor CIS-1200 și Complexul pentru Mărunțirea Paielor CIS-300-500.

Complex pentru Mărunțirea Paielor CIS-1200:
Performanță Remarcabilă: Cu o performanță cuprinsă între 600 și 1200 kg/h, acest tocător este proiectat pentru a face față volumelor mari de paie cu eficiență și rapiditate.
Eficiență Înaltă: Beneficiind de o performanță superioară, acest tocător poate gestiona nevoile de mărunțire ale paielelor cu un singur operator, optimizând astfel procesul de lucru.
Ușor de Operat: Cu necesitatea unui singur operator, Complexul CIS-1200 este conceput pentru a oferi o experiență de utilizare simplificată și eficientă.

Complex pentru Mărunțirea Paielor CIS-300-500:
Performanță Fiabilă: Cu o capacitate de mărunțire cuprinsă între 300 și 500 kg/h, acest tocător asigură o soluție eficientă și fiabilă pentru prelucrarea paielelor.
Versatilitate: Complexul CIS-300-500 se adaptează nevoilor diverse, oferind o performanță optimă într-un interval de capacitate potrivit pentru diferite aplicații.
Eficiență Energetică: Proiectat pentru a utiliza eficient resursele, acest tocător furnizează performanță de top fără a compromite eficiența energetică.

Complexurile noastre pentru Mărunțirea Paielor sunt soluții ideale pentru optimizarea procesului de gestionare a paielelor. Alegeți performanța și eficiența cu tocătoarele noastre de încredere!