Telefon de contact
Luni-Duminică

08:00-18:00

Uscătorii aerodinamice

Uscătorii aerodinamice

Descoperiți două opțiuni de uscătoare aerodinamice, fiecare proiectată pentru a satisface nevoile dumneavoastră în prelucrarea eficientă a deșeurilor de biomasă.

Experimentați eficiența și performanța deosebită a Uscătorului Aerodinamic SA-0.4-0.6 Cu o capacitate de 400-600 kg/h, acesta este ideal pentru uscarea deșeurilor de biomasă provenite din materii prime diverse. Cu o umiditate la intrare de 35%, acest uscător livrează un produs finit cu o umiditate redusă, cuprinsă între 8-12%. Dimensiunea fracției rezultate este între 1-7 mm, asigurând o prelucrare eficientă și uniformă.

Descoperiți performanța remarcabilă a Uscătorului Aerodinamic de Paie SA 0.6-1.2 Cu o capacitate extinsă de 600-1200 kg/h, acest uscător se adaptează la cerințele intensive de prelucrare. Materiile prime, deșeuri de biomasă, sunt procesate cu o umiditate la intrare de 30%, rezultând într-un produs finit cu o umiditate optimă de 8-12%. Dimensiunea fracției finale este între 1-7 mm, garantând calitate și consistență în procesul de uscare.

Aceste uscătoare aerodinamice nu sunt doar echipamente tehnologice, ci soluții inovatoare pentru optimizarea procesului de prelucrare a deșeurilor de biomasă. Descoperiți tehnologia avansată și beneficiile eficienței sporite pentru afacerea dumneavoastră. Optați pentru performanță, eficiență și fiabilitate cu uscătoarele noastre aerodinamice în stoc!